Kaartverkoop

1. Karel VDe tiende Open Tuinendag Utrecht vindt plaats op zaterdag 26 juni 2021. De deelnemende tuinen zijn deze dag tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken op vertoon van een passe-partout. Dit programmaboekje bevat een beschrijving van iedere locatie en een handige plattegrond met looproute. Een passe-partout kost € 12,50 per persoon en is onder meer verkrijgbaar bij de VVV Utrecht. Kinderen tot en met zes jaar wordt gratis toegang verleend, kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 7,50.

RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK. ALLEEN OP DE DAG ZELF IS NOG EEN BEPERKT AANTAL PASSE-PARTOUTS  BIJ DE VERKOOPPUNTEN (ZIE ONDER) VERKRIJGBAAR.

Ophalen passe-partouts
De gereserveerde passe-partouts kunnen vanaf woensdag 2  t/m zaterdag 26 juni worden opgehaald bij het VVV kantoor op het Domplein 9. Het VVV kantoor is van maandag t/m zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wij stellen het bijzonder op prijs wanneer u – mede vanwege de coronabeperkingen – het gereserveerde passe-partout vóór de Open Tuinendag bij het VVV kantoor wilt ophalen om hiermee extra drukte op de dag zelf te voorkomen.

Niet opgehaalde passe-partouts
Indien uw passe-partouts niet zijn opgehaald op zaterdag 26 juni voor 13.00 uur vervalt de reservering en zullen de kaarten weer in de verkoop komen.
Gekochte passe-partouts kunnen niet worden teruggenomen (tenzij de Open Tuinendag Utrecht 2021 wordt geannuleerd vanwege de coronamaatregelen).

Ook worden er op de Open Tuinen dag zelf passe-partouts verkocht op de volgende locaties:

-VVV-Utrecht, Domplein 9 (geopend vanaf 09:30 uur)
-Grand Hotel Karel V, ingang Springweg (tegenover Springhavertheater) (geopend vanaf 10:00 uur) enkel pinbetaling aanwezig
-Nicolaikerk, Nicolaaskerkhof 10 (vanaf 10:00) enkel pinbetaling aanwezig

Deze dienen bij afgifte te worden betaald.