Kaartverkoop

1. Karel VDe elfde Open Tuinendag Utrecht vindt plaats op zaterdag 2 juli 2022. De deelnemende tuinen zijn deze dag tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken op vertoon van een passe-partout. Dit programmaboekje bevat een beschrijving van iedere locatie en een handige plattegrond met looproute. Een passe-partout kost € 15,00 per persoon en is onder meer verkrijgbaar bij de VVV Utrecht. Kinderen tot en met zes jaar wordt gratis toegang verleend, kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 7,50.

Er wordt dit jaar geen reserveringslijst meer bijgehouden. Zodra de verkoop start kunt u een passe-partout aanschaffen.

Vanaf half mei zullen de passe-partouts bij de VVV Utrecht in de verkoop gaan. U kunt dan een passe-partout kopen  via de webshop www.utrecht-winkel.nl
Zodra de verkoop start zal er een directe doorverwijzing naar de passe-partouts op de webshop te vinden zijn op www.opentuinendagutrecht.nl 

De passe-partouts zijn ook vanaf half mei te verkrijgen zijn in de VVV winkel op het Domplein 9. Deze is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het bestellen van een passe-partout dan kunt u contact opnemen met de VVV Utrecht via infovvv@utrechtmarketing.nl of 030 236 0004.